top of page
Leeg lokaal

Samenwerken als team

Waarom

Heeft uw team aansturing, verandering of stimulans nodig?

Wij hebben daar een beproefde aanpak voor. Ons instructiekader spiegelt het huidige gedrag van uw team en brengt knel- en verbeterpunten in beeld. Op ontspannen actieve wijze koppelen we binnen- en buitenprogramma's aan elkaar.

Aspecten als leiderschap, samenwerking en communicatie komen naar voren. Kies uw doel dat u wilt bereiken met uw team; ons instructieteam spiegelt het huidige gedrag en maakt zo verandering binnen uw team mogelijk. Samen met onze trainers, specialisten van het Korps mariniers zorgen wij voor teambuilding met meerwaarde!

Voor wie bedoeld

Voor bedrijven en gemeentelijke instellingen waarbij samenwerking en teamwork van essentieel belang is.

 

Cursusprogramma

Hoe wordt een groep een team, wat zijn de factoren die een succesvol team beïnvloeden, feedback, teamdynamiek, hard werken, hard ontspannen?

 

Teamwensen

Aan bod komen onderwerpen als:

§   Samenwerken

§   Vertrouwen

§   Communicatie

§   Leiderschap

 

Cursusduur

De basis cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van een dag (09:00-16:00) met minimaal een week tussenruimte, inclusief “huiswerk”, en wordt gegeven op Fort Penningsveer 2, 2065 AM Haarlemmerliede.

 

Cursusleiding

De cursussen zullen gegeven worden door gecertificeerde trainers van het Korps Mariniers, personeel werkzaam bij de stichting Herstelling.

 

Aanmelden en inschrijven

Kleine groepen (tot 12 personen) en grote groepen (tot 30 personen)

 

Offerte

Doe vrijblijvend een offerteaanvraag, john.buwalda@herstelling.nl

bottom of page