top of page
00.jpg

Bestuurslid: Dick Swijgman 

Brigade Generaal der Mariniers b.d,  is sinds 2014 betrokken bij de stichting Herstelling.

Dick heeft 38 jaar gediend bij het Korps Mariniers, Dick was onder andere 4 jaar gestationeerd op Curaçao als Commandant Zeemacht in het Caribisch gebied en directeur Kustwacht. In deze periode heeft hij veel ervaring opgedaan met programma’s voor probleemjongeren op Curaçao en Aruba.

 

Bestuurslid: Pim Huizing

Pim is sinds de jaren ‘80 werkzaam binnen het domein van HRM in verschillende rollen, van organisatieadviseur bij de AWVN tot HRM directeur bij PPG en Royal IHC. Daarvoor is hij werkzaam geweest in verschillende financiële functies. Heeft hij een MBA van Nijenrode. 

 

Bestuurslid: Wim Hooyman (Voorzitter)

Wim Hooyman is sinds 2002 betrokken bij Stichting Herstelling. Eerst in de rol van adviseur en sinds 2008 als bestuurslid. Wim Hooyman is opgeleid als bedrijfseconoom en bestuurlijk informatiekundige. Hij is werkzaam als financieel adviseur in de jeugdzorg en overheidssector. 

 

Bestuurslid: Ruud Elshoff (Penningmeester)

Ruud is vanaf de start van Herstelling bij de stichting betrokken. Als jurist, rechter en manager is hij werkzaam geweest in de sociale zekerheid.  Vanaf 2001 heeft hij zich gevestigd als zelfstandig ondernemer.

Adviseur: Yoeri van der Lugt

Yoeri van der Lugt is na zijn studie accountancy jaren lang werkzaam geweest in de begeleiding van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. De laatste 7 jaar als uitvoerend directeur van Herstelling. 

 

Adviseur: Albert van der Lugt

Albert is zijn werkzaam leven begonnen in de bouw als schilder, in deze periode was hij ook voorzitter van de bouwbond FNV Amsterdam. In de avonduren heeft hij de HBO opleiding Personeelswerk gedaan. De laatste 25 jaar heeft Albert in diverse functies gewerkt bij de Amsterdamse sociale dienst. Hij is de oprichter en initiatiefnemer van de stichting Herstelling. In 2006 werd hij vanwege zijn inzet voor jeugd integratie benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Voor de gemeente Amsterdam heeft hij de afgelopen jaren diverse succesvolle projecten uitgevoerd in Suriname en Curaçao.

 

Adviseur: Gerard Lutteken

Gerard Lutteken is na zijn studie politieke en sociale wetenschappen onder meer werkzaam geweest bij de Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV), eerst als consultant van ondernemingsraden, later als strategisch adviseur van het FNV-bestuur. Voor de gemeente Amsterdam heeft hij de afgelopen jaren diverse succesvolle projecten uitgevoerd in Suriname en Curaçao.

Manager Programma's: John Buwalda

John Buwalda v2.gif
bottom of page